Vi har upplevt så mycket under dessa dagar. Vi åkte från Rockling till Yuba City där vi hade bokat för tre nätter och tur var det för i bilen så började Ken känna sig dålig och när vi kom fram så hade han 40 graders feber! Nåväl hans feber brukar som tur är gå över snabbt,så även denna gång. Redan efer ett dygn var han på benen och ville göra saker. Vi upptäckte stan och dess omgivningar och hann även med att ligga vid poolen och bara ta det lugnt. Vår färd fortsatte till Fairfield som vi har som bas för utflykter. Napa Valley,Sonoma är omgivningarna för vingårdar värda att besöka. Vi besökte även fabriken för Jelly Belly och bryggeriet Budweiser fantastiska besöksmål. Vi fick en exklusiv guidad tur för oss två på bryggeriet med provsmakning av flera olika sorter. Ett fantastiskt bryggeri som förstått värdet av besökare. Vi har också varit till en underbar liten stad som heter ST Helena en av dom mysigaste städerna på hela vår resa. Vi tillbringade en hel em bara med att gå runt och uppleva allt det fina. Vi hann också med ett besök i Calistoga för att titta på Geyser

We have experienced so much during those days. We went from Rockling to Yuba City where we had booked for three nights and that was lucky because in the car Ken began to feel bad and when we arrived, he had 40 degrees fever! Well his fever usually fortunately move quickly, so it was even this time. Already efer one day he was on his feets and wanted to do things. We discovered the town and its surroundings and also had time to lie by the pool and just take it easy. Our journey continued to Fairfield that we have as a base for excursions. Napa Valley, Sonoma’s surroundings for wineries wery close wearth visiting. We also visited the factory for Jelly Belly and Budweiser brewery, amazing destinations. We got an exclusive guided tour for the two of us at the brewery with a tasting of several different varieties. A great brewery that understood the value of visitors. We’ve also been to a wonderful little town called St Helena one of the most charming towns on our entire trip. We spent a whole afternoon just to walk around and experience all the beauty. We had time for a visit to Calistoga to watch the Geysers.