Fantastiska dagar med David och Lorraine med massor av skratt och energipåfyllning som kommer att räcka till nästa gång vi ses . Vi saknar dom redan! Nu så är det dags för nya upplevelser och vi åkte till Auburn för en natt. En mysig liten stad som också var en plats där de hittade guld under guldrushens tid. I dag ska vi besöka en marknad innan vi drar vidare mot Rockling och utforskar omgivningarna där. Jag kan meddela att värmen är tillbaka +35 är prognosen idag.

After a few fantastic days with David and Lorraine with lots of laughter and energy replenishment that will rest until the next time we meet. We miss them already! Now it’s time for new experiences and we went to Auburn for a night. A cozy little town that also was a place where they found gold during the Gold Rush period. Today we visit a market before we move on to the Rockling and exploring the surroundings there. I can announce that the heat is back +35 celsius is forecast today.