WM 2016 är över och vi lämnar den bakom oss och ser fram emot nästa. Vi hade en fantastisk vecka med våra vänner från länder runt om i världen. Tävlingarna stämde inte för mig och Ken detta år men vi gratulerar alla medaljörer som lyckades, bra jobbat! Vi vill också tacka arrangörerna som gjorde ett bra jobb trots många problem, VI om någon vet att det kan uppstå problem. Nu fortsätter vår semester i 14 dagar till då vi bara laddar batterierna inför vintern och njuter av underbara Kalifornien. Just nu är vi i bergen vid Lake Tahoo med David och Lorraine Millar från Kanada och ska utforska omgivningarna i några dagar. Vi har en fantastisk lägenhet med allt man kan tänka sig en egen Jacuzzi och grillplats uppe på taket är helt fantastiskt.

Golpanning Championships 2016 is over and we leave it behind us and look forward to the next. We had a fantastic week with our friends from countries around the world. The competition did not fit me and Ken this year but we congratulate all medalists who managed, well done! We also want to thank the organizers who did a good job despite the many problems, we,if anyone knows that there can be problems. Now we continue our vacation for 14 days then we just charge the batteries before the winter and enjoy the wonderful California. Right now we are in the mountains at Lake Tahoo with David and Lorraine Millar from Canada and will explore the surroundings in a few days. We have a great apartment with everything you need even one of our own Jacuzzi and barbecue on the roof it is absolutely amazing.