Äntligen är dagen som vi väntat på här,semestern börjar efter en intensiv sommar.
Fyra veckor i Kalifornien är ju värt att vänta på. Vi började vår resa med tåget mot Örebro för att sätta oss på bussen som tog oss till Arlanda och direkt flyg till Oakland, skönt att slippa byten efter vägen då vi har 80 kg bagage med oss smiley
Nu är vi framme många timmar senare och tar en natt i Oakland innan vi åker mot Placerville där vi bor i 10 nätter.

Now is the day that we have waited for here, the holiday begins after an intense summer.

Four weeks in California’s is worth waiting for. We started our trip by going by train to Örebro for the bus that took us to the airport and direct flights to Oakland, nice that we don’t need to change anywhere because of our luggage that weighs 80 kg smiley

Now we have arrived many hours later and taking a night in Oakland before we go to Placerville where we stay for 10 nights.