Då var det dags för dagen med stort D. En stressig dag med förberedelser inför Sverige kvällen + att vi skulle tävla i massor av klasser. Det är idag som semifinalerna ska avgöra vilka 30 som går till morgondagens final. Sverige gänget som inte skulle tävla tog sig an uppgiften att utsmycka lokalen med diverse Sverige saker. Det var inte förrän vid lunch som jag och Ken hade tid att se hur det gick för dom. Vi blev helt mållösa när vi såg vad detta fantastiska gäng hade åstadkommit, lokalen var fantastiskt fin med små och stora Sverige flaggor överallt. Cissis konstverk med servetterna gjorde oss tårögda. Nu försvann klumpen och oron i magen, kvällen skulle bli kanon!
Angelo som basade i köket som vi ockuperat lovade dessutom att dom skulle steka köttbullarna och koka potatisen så vi bestämde en tid för att lägga upp maten på 450 tallrikar. Nu skulle samarbetet sättas på prov. Kristina och Kajsa var utmärkta arbetsledare som fördelade arbetsuppgifterna mellan oss och allt gick som på räls. Klockan 18.45 var allt upplagt, tekniken testad så nu kunde vi öppna dörrarna!
Kvällen blev en succé! Maten uppskattades, berömmen haglade över vårt presentationsmaterial och nyfikenheten var stor över arrangemanget 2014.Det var ett glatt och nöjt Sverigegäng som tog sig till hotellet för att sova och ladda upp för finalerna i morgon.