Upp tidigt för att vara på tävlingsplatsen och sköta mitt uppdrag som ordförande i tävlingskommitten. Det är jag som ska se till att tävlingen flyter på som den ska och att reglerna följs. Dessutom så skulle jag även vaska i kvartsfinalen för damer + flera försöksomgångar i de olika lag tävlingarna.
Efter en nervös väntan innan det var min tur så var lättnade stor när jag gick vidare till semifinalen och ett steg närmare en finalplats. Ken klarade sig också vidare så ett av delmålen fixade.
I kväll anläder kommunens delegation med 6 personer som ska vara med framförallt under Sverige kvällen och att ta med sig WGA flaggan efter prisutdelningen på lördag kväll.Kvällen avslutades på en pizzeria med våra chaufförer, Torsten och Ingemar samt Sven och Kristina. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet så då lever nog vi sex i 200 år( minst!)